|
•
|
|
|
Apr 04, 2010 | 13:59 |
|
|
שלום רב,
רציתי להתייעץ בנוגע לתכנון טיול בשביל ישראל, היינו רוצים לעשות טיול "ירח דבש" של 10 ימים - שבועיים מצפון לדרום. האם זה אפשרי ועל איזה אתרים הייתם ממליצים לטייל/לוותר במסגרת התנאים.
אנחנו בעלי רכב ובכושר לכל רמת קושי.
אשמח לתגובות
ניר.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 28, 2010 | 21:14 |
|
|
שלום
אנחנו זוג שמתכננים ללכת בשביל בספטמבר-אוקטובר.
אנחנו גם מחפשים הדרכה אם מצאתם הדרכה טובה אנא ידעו אותנו ארז 050-2221181
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 30, 2010 | 10:12 |
|
|
http://shvilisrael.myfastforum.org/about457.html
http://www.tiuli.com/forum/forum_posts.asp?TID=4713&TPN=1
www.hike.co.il
|
|
|
|
|
|
•
|
| וואי, נשמע מגניב לעשות טיול כזה.
|
hanalev |
|
|
Sep 05, 2010 | 10:02 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 18, 2009 | 19:38 |
|
|
שלום לכולם
לאחר שבמהלך שביל ישראל נתקלנו נאוה ואני בהרבה אנשים טובים שעזרו לנו בכל מיני דרכים וצורות, חשבנו איך נוכל לעשות גם אנו משהו לטובת הזולת בנושא שביל ישראל.
הרעיון שעלה לנו לפי שעה הוא להעביר הרצאה (חינמית כמובן) לכל המעוניין כהכנה לשביל.
בהרצאה נדבר על מתי כדאי, ציוד, תוואי, בישול וכל מה שקשור לשביל לאלו שעדיין לא עשו אותו.
ההרצאה או בביתנו (רחובות. מרחק הליכה ממכון ויצמן ומהרכבת) או בגן ציבורי קרוב (אם יהיו הרבה נרשמים כי הבית קטן).
תאריך : יום שישי 28/08/09 בשעה 10:00
אנא חיזרו בהודעה פרטית או בשירשור ע"מ שנדע כמה אנשים באים, אם בכלל
אסף
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 28, 2010 | 21:25 |
|
|
אשתי ואני מתכננים לטייל במסלול במהלך ספטמבר - אוקטובר
אנחנו מחפשים משהו שעשה את השביל ויש לו עצות טובות.
האם עדיין אתם מקיימים פגישות כאלו?
אשמח לתשובה במייל או בנייד
ארז
050-2221181
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 30, 2009 | 10:04 |
|
|
אתם מוזמנים להתעדכן בfacebook: rtaganski@gmail.com או להתקשר ל 0548312919
אני כבר בשטח באיזור קצרין אני עולה בציר הנפט (חוצה הגולן מצומת שיריון) עד לחרמון כמה ימים במצודת נמרוד ולקיבוץ דן דרך אגב (לא צריך לסחוב כלום רק לטייל קניתי זוג חמורים שסוחבים הכל :))
קישור מצורף:
איך לא עשו את זה קודם.....
|
 |
|
|
|
|
•
|
| שלח תמונות וסיפורים ונפרסם באתר
|
wind |
|
|
Sep 01, 2009 | 05:58 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 28, 2010 | 21:21 |
|
|
ומה עשית איתו בסוף הטיול ?
בנוסף אשמח לקבל עוד טיפים, אשתי ואני רוצים לעשות את השביל
אשמח אם תענה לי במייל או בטלפון
050-2221181
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 13:23 |
|
|
בשנים האחרונות המון בני אדם עוברים קורס פסיכומטרי בטרם הם ניגשים לבחינת הפסיכומטרי, כדי לוודא שההוצאה הכספית שלהם לא תיזרק לאוויר.אם כי התפתחו מאטודות של חלופה המאפשרות לימודים של קורס פסיכומטרי גם ללא לצאת מהבית, לאחרונה בתקופה המודרני שלנו קורס פסיכומטרי אינו מתבצע רק בכיתת הלימוד. קורס פסיכומטרי שמתבצע בביתכם ואפילו למידה של הקורס אונליין באינטראנט עם הקפה החם, אף לפי שעל מנת מאתודות לימוד פסיכומטרי אלא קריטי יכולת שכנוע עצמי לשבת על הישבן ללמוד שעות רבות במהרה ואפקטיביות ועדיף לוודא בביקורתיות עד כמה הן אכן אפקטיביות. קורס פסיכומטרי הוא הפתרון האידיאלי כדי להצליח בבחינת הפסיכומטרי, עקב כך בזמן האחרון אנחנו מבחינים בביקוש רב ללמידה מצוין על-ידי קורס פסיכומטרי המאפשר סיום עם תוצאות אידיאלית ונפלא.
אף על פי שבנושא קורס פסיכומטרי בתיכון יש חילוקי דעות גדולים, קורס פסיכומטרי בתיכון הינה היזדמנות מעולה לתלמידים שרוצים לסיים את העניין הזה כמה שיותר מוקדם ולא לדחות את הלימודים הקשים עד אחרי הצבא.פרט לזה קורס פסיכומטרי בתקופת התיכון ממומן פיננסית על-ידי ההורים מה שלא יקרה אחרי תקופת הצבא, אנשים טוענים שבתקופת התיכון זאת אופציה אופטימלית לגשת למבדק פורמלי מאחר שאתה גם ככה נמצא בשלב הלימודים אז להתכונן לעוד מבחן מינורי אחד ומיניטורי זה לא עדיף. אבל למעשה אנשים טוענים שלימודי קורס פסיכומטרי דורשים המון השקעה וזמן ולנערים בתקופת התיכון אין את הזמן הדרוש לכך, מכל מקום יש להם מסיבת סיום על הראש יציאות בילויים הבגרויות של בית הספר וכדאי לעשות את זה בימים עברו אחת ובצורה מופתית ולא שלושה פעמים ולהתאכזב.
קישור מצורף:
קורס פסיכומטרי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 16, 2010 | 07:34 |
|
|
בוקרטוב
רציתי לדעת האם אני יכולה להתחיל ללכת מתלדן לתלחי ואם זה ארוך מדי האם אפשר ללכת רק עד השניר לטבול עם הילדים במים?
היכן להשאיר רכב?
טיפה ההתחלה?
מה משך המסלול?
ק"מ ושעות?
תודה מראש על כל תשובה
ושבתשלום
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 30, 2010 | 12:17 |
|
|
אתמול הלכנו מבנימינה לתחנת הרכבת חדרה וגילינו שבסוף הקטע השביל לא מסומן בגלל עבודות בנייה במקום.
כשהגענו לתחנה חיפשנו מאיפה השביל ממשיך, שנדע לפעם הבאה ולא מצאנו.
נשמח לדעת איך ממשיכים משם.
תודה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 12, 2010 | 15:56 |
|
|
שלום
אני וזוגתי שנינו וטרינרים שמתכננים לעשות את שביל ישראל מדרום. יש לנו 2 כלבות שהן טיילות ותיקות (כולל סנפלינג) ובכושר טוב.
עדיין הייתי שמח לצפות מכשולים מראש כגון פארקים שלא מכניסים כלבים, מקומות קשים פיזית לכלבים (כגון מעלה פלמ"ח, כרבולת, ורדית ברק - זה מה שאני יודע כרגע) וכל מכשול אחר.
ברור לנו כי נושא זה שנוי במחלוקת אבל כאמור אנחנו מטיילים עם הכלבות שלנו בארץ כבר שנים ארוכות ובהנאה גדולה, ולא ניתן להם להפסיד את הטיול הגדול ביותר.
תודה על העזרה, עידו ותמר
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 14, 2010 | 07:14 |
|
|
לונה כרגע נמצאת בדרכה מאילת לדן (כרגע בפארק הירקון)
קישור מצורף:
לונה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 18, 2010 | 14:15 |
|
|
אם תרצו לפרסם את הסיפור המלא - שלחו לי ואכניס לאתר.
bishvili.israel@gmail.com
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 19, 2010 | 23:04 |
|
|
כשנסיים עוד שבועיים בתקווה....
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 23, 2010 | 15:15 |
|
|
אהלן, בקצרה אני בחור רציני בן 24 וחצי כרגע בתקופת לימודי תואר ראשון שרוצה לנקות את הראש בסופי שבוע מחפש שותף\ה לשביל ישראל אחת לשבועיים בסופי שבוע, עדיף מישהו\י מהמרכז תודה ושיהיה יום טוב
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 04, 2010 | 18:05 |
|